Hei! Får en del spørsmål om håret mitt så tenkte og lage et innlegg om det! Hvis det er noe mer du lurer på som du ikke får svar på i dette innlegget er det bare å spørre i kommentarfeltet! 


Mange lurer på hvordan jeg har fått det så langt og hvor lenge jeg har spart. Jeg har aldri spart, det har bare blitt langt. Til dere som lurer, ja jeg klipper meg som vanelige folk. Jeg klipper meg ca. hver tredje måned.

Noen lurer på hvordan jeg ikke får slitt hår, men det kan jeg ikke svare på. Jeg selv syns jeg har ganske slitt hår og når jeg tenker over det tar jeg ikke godt vare på håret mitt. Jeg kan ikke huske sist gang jeg tok hårkur og det sier litt. 

Når jeg retter håret bruker jeg en rettetang fra Remington. Jeg syns den er veldig bra og den blir veldig fort varm. Den kostet 600 kroner tror jeg.
Her har jeg krøllet det nederste av håret. Jeg brukte krølltangen min som er fra Ba Byliss eller noe. Jeg syns den fungerer helt ok på mitt hår, men jeg har planer om å kjøpe meg en krøllstang som jeg vet passer bedre til håret mitt.


Noen ganger tenker jeg på håret mitt og bruker varmebeskyttende spray. Da bruker jeg denne fra Define som også skal virke som en volum spray. Syns håret blir litt ekkelt hvis jeg putter noe som helst i det så foretrekker og bare bruke den når jeg skal rette eller krølla alt.

Når jeg vasker håret bytter jeg litt på mellom de 2 under. De første skal gjøre håret litt lysere, men vet ikke om det fungerer så bra. Ellers så syns jeg de lukter utrolig godt!

Disse to er favoritten! Dem er beregnet til nordisk hår noe som passer for meg..

Ettersom at håret mitt er ganske tykt må jeg bruke en del hårspary spesielt på drillinga. Da bruker jeg denne! Har brukt den i mange år, men tenker å prøve hårskum eller noe siden mange sier det holder mye bedre!

Har du noen hårkurer eller hårskum å ambefalle?

Hva syns du om innlegget?

Lurer du på noe mer?

~ Sandra Ramsøy2 kommentarer

Hallo dere! I dag var jeg og Adéle på innspilling av reklame og intro til Norske talenter. Det var helt sykt varmt, men veldig gøy! Vi danset og dette kommer til å bli vist på TV2 dagene før norske talenter begynner og på første episode 31. August

Var heldigvis ikke bare oss med kostymer

Var så heldige å få stå i trappa sånn at vi syntes extra godt


Oslo drill + Adéle

Har du vært på tv innspilling før?

~ Sandra Ramsøy


4 kommentarer

Hei hei! I natt sov Madelen, Adéle og Tonje hos meg og det var utrolig koselig! Vi snakket, satt i boblebadet og hørte på musikk. Sjekk ut bloggen til Madelen HER!

I dag har jeg vært med Adéle og henne skal sove her til i morgen. I morgen skal vi på sånn danse greier for Norske talenter intro så det kan jo bli gøy! Resten av kvelden skal vi kose oss med dette og film!
Hva skal dere resten av kvelden?

~ Sandra Ramsøy


7 kommentarer

Hei dere! Sandra hadde visst ikke så mye å blogge om i dag, derfor gjesteblogger jeg et innlegg for henne.  

Jeg heter Adéle, er 14 år og går på turning, men begynner på cheerleading til høsten. Jeg er en av bestevennene til Sandra. Ganske stolt over å være det. Jeg har kjent Sandra siden sjette klasse, ikke sånn altfor lenge, men nok til at jeg elsker ho. Har nok minner med jenta for å si det sånn. Du er herlig, Sandra pus! I kveld skal jeg, Tonje og Madelen sove hos Sandra. Vi skal vel egentlig ikke gjøre noe spesielt. Bare se på film, snakke og kose oss. Har det kjempe koselig. Nå skal vi ut å bade i boblebadet til Sandra, mens vi snakker og koser oss der. Så da kan jeg vel egentlig ikke skriv noe mer. Så da slutter jeg nå:) 


dette er meg da vetdu :)jeg elsker deg vennen, takk for at jeg fikk skrive et innlegg på bloggen din! :-)

kyss&klem  


Ingen kommentarer


weheartit // tumblr //

Hva syns du?

~ Sandra Ramsøy


6 kommentarer

Tror jeg avslutter spørsmlålsrunden i dag så dere må huske å stille masse spørsmål HER! Hvis jeg får 10-15 spørsmål mer enn det som er nå blir det video!


I dag var planen å dra på Norway Cup (som vanelig) men selvøflgelig er formen min dårligere. Jeg vet ikke om det blir noe særlig blogging i dag ettersom at noen har hacket meg på twitter prøver jeg å få den tilbake fortest mulig. Noen som har noen gode idér? Så er det bare å komme med de! Ellers så vil jeg si tusen takk for alle de fine kommentarene deres! 


Stil masse spørsmål HER!

Noen andre som er syke?

Hva skal du i dag?

~ Sandra Ramsøy


7 kommentarer

Hei dere! I dag var planen å dra på Norway Cup med Tonje og Camila, men selvfølgelig våknet jeg med drit vondt i halsen og vondt i hode. Kan hende vi drar i morgen hvis jeg blir bedre og hvis ikke så skal jeg hvertfall på lørdag med Adéle og Tonje!

Jeg tenkte at siden jeg ikke har så mye å blogge om når jeg er syk så kan jeg ha en spørsmålsrunde! Mange vil ha video blogger og hvis jeg får mange sprøsmål lager jeg en video hvor jeg svarer på spørsmålene. Så da er det bare å stille masse spørsmål om hva som helst! Så skal jeg svare så godt jeg kan.


Noe du lurer på? Still masse spørsmål så blir det video!

~ Sandra Ramsøy


19 kommentarer
Jente på 14 år som blogger om hverdag, inspirasjon, videoer, trening og mye mer! Håper du vil legge igjen en kommentar!hits