Kreta 2011.
Hva syns du?

~ Sandra Ramsøy


8 kommentarer

Hei! I April i år deltok jeg i VM i drill, noe som var en utrolig stor opplevlse.  Først må du kvalifisere deg noe du gjør på NM. Hvis du er blant topp 3 i Norge kan det hende du blir tatt ut. Jeg kvalifiserte meg i solo x strut preteen på NM 2011, 2 baton via video kvalik i løpet av sommeren 2011 også deltok jeg i landslagets pom pons tropp.


Vi dro Tirsdag 3. April til Neuchatel, Sveits hvor VM ble holdt. På tirsdagen gikk hele dagen til mellomlanding i Tyskland og busstur fra flyplassen til hotellet før vi var fremme ved 21.00 tiden hvis jeg ikke husker helt feil.


Onsdag var det musikk test og åpningssermoni som jeg ikke klarte og skjønne noe av for de snakket alt unntatt Engelsk..


Torsdag begynnte konkurransen og jeg deltok i 2 baton preeten.


Dette var den første starten min i utlandet og i en så stor drill konkurranse. Jeg gruet meg litt i tilleg som jeg gledet meg. Stemmingen på den Norske tribunen var på topp og dette gjorde det hele mye lettere. 2 batonen gikk helt greit, men ettersom at det var første gang i utlandet var jeg fornøyd. Jeg endte opp med en 20.plass.


På fredag var det pom pons. Med pom pons var det bare å ha det gøy! Vi fikk 8.plass.


Lørdag var det tid for siste starten min x strut.


Det gikk veldig bra og det endte med en 18.plass.


Oslo drill sine deltagere i VM 2012.

Søndag var siste konkurranse dag med finaler og premie utdeling. Finalene var virkelig helt sykt!  USA var vell noe for seg selv med de 30 (tror jeg) gullene de tok. Norge fikk 3 gull i Junior Boys.


Hele det Norske landslaget.

Hele turen var ganske slitsom ettersom at vi måtte opp klokka 6 hver dag og sitte i en hall i 13 timer før vi dro og spiste middag og dagen ble avsluttet på hotellet, men også vært det for det er en av de største opplevlsene i mitt liv. Vi spillte bowling en dag noe som var veldig koselig mens de andre dagene gikk kvelden bare til og slappe av. Vi dro hjem igjen Mandag 9. April etter nesten en hel uke i Sveits. 

Hvis dere vil kan jeg kanskje få til filmer fra VM eller andre drill konkurranser. Noe dere lurer på? Bare å spørre!

~SandraRamsøy

 

 


5 kommentarer

Hallo! Da har jeg tenkt til og begynne og blogge igjen. Denne gangen vil jeg ha forslag fra deg om hva du vil lese om slik at det ikke blir bare sånn "I dag gjorde jeg ditt" "I dag gjode jeg datt" Så bare og komme med forslag!


Her er litt om meg!

~ Jeg heter Sandra Ramsøy og er 14 år

~ 10.03.98 ble jeg født

~ Jeg bor i Spydeberg men kommer egentlig fra Nordby

~ På fritiden driller jeg i Oslo drill

~ Jeg var med i VM i drill i April og skal delta i EM i Mars neste år

~ Jeg er en stor Belieber og jeg gleder meg utrolig mye til 2 konserter (!!!) med Justin Bieber neste år


Hvis du lurer på noe mer, er det bare og spørre i kommentarfeltet.

Håper du vil lese min blogg! :-)

~ SandraRamsøy


2 kommentarer
Jente på 14 år som blogger om hverdag, inspirasjon, videoer, trening og mye mer! Håper du vil legge igjen en kommentar!hits