Hva syns du?


Ingen kommentarer

Idag våknet jeg med vondt i hodet, nakken og ryggen. Har vært hjemme fra skolen, men føler meg ikke noe særlig bedre for det.

Skal begynne å poste flashback innlegg av opplevelser jeg husker godt! 

Disse bildene er fra VM i Sveits i April 2012.
Vil dere ha flere slike innlegg?

Er noen av dere syke?


Ingen kommentarer

Hallo! Idag våknet jeg klokka ett og etter det har jeg egentlig bare slappet av. Driver og lager blogginnlegg nå så det er bare å glede seg! Tenkte å lage video, men aner ikke hva jeg skal lage..Tenker romvideo eller sette sammen noen klipp fra drill sesongen i fjor. Hva vil dere?
3 kommentarer

Hallo! Idag er det første desember og jeg kjenner jeg gleder meg utorlig mye til jul! Det eneste jeg ikke liker er at det er så sykt kladt ute..Mamma har satt opp julepynten og nå sitter nesten hele familien foran tven. Desverre er ikke søstren min her, men hun bor i Oslo så hun er ikke så mye hjemme. Er hvertfal veldig koselig!Hva syns dere om bildene? 

Har dere pyntet til jul?


2 kommentarer

ÆÆÆÆÆ! Kjøpte meg macbook air igår og jeg elsker den allerde!  Noen av dere som har mac?


2 kommentarer

Æææ! Nå er musikkvideoen fra Norske Beliebers lagt ut! Var en utrolig morsom opplevelse og jeg syns videoen ble mye bedre enn jeg hadde trodd! Håper virkelig Justin får sett den så del den gjerne videre. Kjempe stolt av Ane og gjengen som arrangerte og har lagt ned masse arbeid i denne videoen <3 

Hva syns du?


2 kommentarer

Hei dere! Sandra hadde visst ikke så mye å blogge om i dag, derfor gjesteblogger jeg et innlegg for henne.  

Jeg heter Adéle, er 14 år og går på turning, men begynner på cheerleading til høsten. Jeg er en av bestevennene til Sandra. Ganske stolt over å være det. Jeg har kjent Sandra siden sjette klasse, ikke sånn altfor lenge, men nok til at jeg elsker ho. Har nok minner med jenta for å si det sånn. Du er herlig, Sandra pus! I kveld skal jeg, Tonje og Madelen sove hos Sandra. Vi skal vel egentlig ikke gjøre noe spesielt. Bare se på film, snakke og kose oss. Har det kjempe koselig. Nå skal vi ut å bade i boblebadet til Sandra, mens vi snakker og koser oss der. Så da kan jeg vel egentlig ikke skriv noe mer. Så da slutter jeg nå:) 


dette er meg da vetdu :)jeg elsker deg vennen, takk for at jeg fikk skrive et innlegg på bloggen din! :-)

kyss&klem  


Ingen kommentarer

Hei dere! I dag var planen å dra på Norway Cup med Tonje og Camila, men selvfølgelig våknet jeg med drit vondt i halsen og vondt i hode. Kan hende vi drar i morgen hvis jeg blir bedre og hvis ikke så skal jeg hvertfall på lørdag med Adéle og Tonje!

Jeg tenkte at siden jeg ikke har så mye å blogge om når jeg er syk så kan jeg ha en spørsmålsrunde! Mange vil ha video blogger og hvis jeg får mange sprøsmål lager jeg en video hvor jeg svarer på spørsmålene. Så da er det bare å stille masse spørsmål om hva som helst! Så skal jeg svare så godt jeg kan.


Noe du lurer på? Still masse spørsmål så blir det video!

~ Sandra Ramsøy


19 kommentarer

Hallo! Da har jeg tenkt til og begynne og blogge igjen. Denne gangen vil jeg ha forslag fra deg om hva du vil lese om slik at det ikke blir bare sånn "I dag gjorde jeg ditt" "I dag gjode jeg datt" Så bare og komme med forslag!


Her er litt om meg!

~ Jeg heter Sandra Ramsøy og er 14 år

~ 10.03.98 ble jeg født

~ Jeg bor i Spydeberg men kommer egentlig fra Nordby

~ På fritiden driller jeg i Oslo drill

~ Jeg var med i VM i drill i April og skal delta i EM i Mars neste år

~ Jeg er en stor Belieber og jeg gleder meg utrolig mye til 2 konserter (!!!) med Justin Bieber neste år


Hvis du lurer på noe mer, er det bare og spørre i kommentarfeltet.

Håper du vil lese min blogg! :-)

~ SandraRamsøy


2 kommentarer
Jente på 14 år som blogger om hverdag, inspirasjon, videoer, trening og mye mer! Håper du vil legge igjen en kommentar!hits