My hair

Hei! Får en del spørsmål om håret mitt så tenkte og lage et innlegg om det! Hvis det er noe mer du lurer på som du ikke får svar på i dette innlegget er det bare å spørre i kommentarfeltet! 


Mange lurer på hvordan jeg har fått det så langt og hvor lenge jeg har spart. Jeg har aldri spart, det har bare blitt langt. Til dere som lurer, ja jeg klipper meg som vanelige folk. Jeg klipper meg ca. hver tredje måned.

Noen lurer på hvordan jeg ikke får slitt hår, men det kan jeg ikke svare på. Jeg selv syns jeg har ganske slitt hår og når jeg tenker over det tar jeg ikke godt vare på håret mitt. Jeg kan ikke huske sist gang jeg tok hårkur og det sier litt. 

Når jeg retter håret bruker jeg en rettetang fra Remington. Jeg syns den er veldig bra og den blir veldig fort varm. Den kostet 600 kroner tror jeg.
Her har jeg krøllet det nederste av håret. Jeg brukte krølltangen min som er fra Ba Byliss eller noe. Jeg syns den fungerer helt ok på mitt hår, men jeg har planer om å kjøpe meg en krøllstang som jeg vet passer bedre til håret mitt.


Noen ganger tenker jeg på håret mitt og bruker varmebeskyttende spray. Da bruker jeg denne fra Define som også skal virke som en volum spray. Syns håret blir litt ekkelt hvis jeg putter noe som helst i det så foretrekker og bare bruke den når jeg skal rette eller krølla alt.

Når jeg vasker håret bytter jeg litt på mellom de 2 under. De første skal gjøre håret litt lysere, men vet ikke om det fungerer så bra. Ellers så syns jeg de lukter utrolig godt!

Disse to er favoritten! Dem er beregnet til nordisk hår noe som passer for meg..

Ettersom at håret mitt er ganske tykt må jeg bruke en del hårspary spesielt på drillinga. Da bruker jeg denne! Har brukt den i mange år, men tenker å prøve hårskum eller noe siden mange sier det holder mye bedre!

Har du noen hårkurer eller hårskum å ambefalle?

Hva syns du om innlegget?

Lurer du på noe mer?

~ Sandra Ramsøy


Renathe

11.09.2012 kl.22:38

you go sandraaaaaa! Woooop! Hilsen Reeenatheeeeeeee:)
wow, sykt fint!

Skriv en ny kommentar

hits